Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

SVT-profil byter bransch

Publicerad: 21 februari 2014, 12:59

Colette van Luik.

Foto: Peter Lingdén.

SVT-programledaren och reportern Colette van Luik byter bransch. Hon rekryteras av Dilsa Demirbag-Sten och blir kommunikationschef på Berättarministeriet, som ser till att barn i förorterna läser böcker.


Ämnen i artikeln:

BerättarministerietSVT

Colette van Luik, reporter och programledare för lokalnyheterna ABC på SVT har tidigare även varit redaktör för hälsoprogrammet Toppform på SVT, arbetat som programledare och reporter på TV4 i Stockholm och Växjö och varit skrivande journalist på såväl dagstidning som månadstidning. Hon har också skrivit tre böcker och producerat ett antal dokumentärer.

Nu går hon vidare till en annan bransch. Hon börjar på Berättarministeriet den 10 mars.

– Det är glädjande att rekrytera en journalist med gedigen erfarenhet av redaktionellt arbete och förståelse för berättande och vad det innebär att verka i allmänhetens intresse. Ett så tryggt och brett meriterat kommunikationsproffs som Colette är en betydande förstärkning för Berättarministeriet, säger Dilsa Demirbag-Sten, verksamhetschef, i ett pressmeddelande.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

BerättarministerietSVT

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.