Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

SVT vill förlänga med Filip & Fredrik

Publicerad: 30 januari 2008, 08:44

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson gör succé i ”På spåret”. Nu kan Resume.se avslöja att SVT vill ha med duon även nästa säsong. – De har varit helt suveräna, säger redaktören Martin Sundborn till Resume.se.


Filip Hammar och Fredrik Wikingsson rosar marknaden i På spåret. Nu vill SVT ha med duon även i nästa upplaga av programmet. Foto: Micael Engström.

I fredags tog Filip Hammar och Fredrik Wikingsson en klar seger över Sven och Stina Wollter i ”På spåret”. Därmed är nu Kanal 5:s radarpar klart för kvartsfinal mot Lennart ”Hoa-Hoa” Dahlgren och Cecilia Hagen.

Fredagens program lockade  1 945 000 tittare och vann kampen mot TV4:s ”Let’s dance” som fick nöja sig med 1 895 000 tittare, enligt MMS.

– Filip & Fredrik är en kul injektion, de står för något som kanske inte varit traditionellt i På spåret och de har varit helt suveräna, säger På spårets redaktör Martin Sundborn till Resume.se.

Framgångarna har gjort att SVT nu vill ha med humorduon även i nästa upplaga av På spåret.

– Vi har frågat dem och de vill vara med i den mån de kan. De har ett väldigt bokat schema och är just nu i USA. Vi får se hur det blir, men vi skulle bli väldigt glada om de tackar ja till en fortsättning, säger Martin Sundborn till Resume.se.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.