Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Swedbank: ”Stabilt, som Dr Alban skulle ha sagt”

Publicerad: 11 april 2014, 06:06

Swedbank skämtade till det på Facebook i natt.

Stephen Colbert efterträder David Letterman som programledare för Late Show. Tomas Brunegård medger "djärva beslut" och Swedbank säger på Facebook att det nu är ”stabilt, som Dr Alban skulle ha sagt”. Det är några av Nyheterna i Morgonsvepet.


Ämnen i artikeln:

CBSDavid LettermanStephen ColbertMorgonsvepet

Colbert efter Letterman
Stephen Colbert blir David Lettermans efterträdare i Lats Show, uppger CBS, enligt Aftonbladet. Colbert slog igenom som gäst i "The Daily Show", men fick senare sin egen show "The Colbert Report".

Brunegård: Visst har vi fattat djärva beslut”
Resumé har hårdgranskat Stampens jättekris – och nu skriver även Dagens Industri om det svåra läget för mediekoncernen.
Stampens ordförande Tomas Brunegård säger om de riskabla uppköpen att det tagits en del ”djärva beslut”. Han berättar också om att Mitt i-tidningarna ska säljas, vilket Resumé tidigare skrivit.

”Norge längst framme med digitalradio
I Sverige har processen varit trög – men grannlandet Norge ligger längst fram i världen på digitalradio. Det menar Col. Dr. Natee, ansvarig för Thailands radiodigitalisering, i en intervju med norska barnaschtidningen Kampanje.

Swedbank: ”Stabilt som Dr Albans skulle ha sagt”
Swedbanks presschef Anna Sundblad hade det svettigt i går kväll när medierna ringde om bankens tekniska haveri – mobil- och nätbanken var utslagna i timmar.
När felen var åtgärdade vid tretiden i natt skrev Swedbank på Facebook: ”Det är stabilt, som Dr Alban skulle sagt".

Kenza om mardrömstiden
Storbloggaren och Let's Dance-deltagaren Kenza Zouiten går ut och berättar om sin tuffa uppväxt. Hennes pappa var alkoholist och stal 1,4 miljoner kronor från henne. Kenza var tvungen att att flytta hemifrån tidigt för att känna sig trygg, skriver Aftonbladet.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.