Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Systembolaget tappar kommunikationsdirektör

Publicerad: 28 oktober 2011, 14:28

Systembolaget tappar sin kommunikationsdirektör Andris Zvejnieks. Han lämnar jobbet 20 november men kommer att delta i några projekt fram till juni nästa år. Därefter planerar han att övergå till egen konsultverksamhet.


Ämnen i artikeln:

Systembolaget

Andris Zvejnieks.

– Under mina drygt två år i Systembolaget har vi kommit en bra bit på väg med ett arbetssätt som integrerar extern och intern kommunikation för att uppnå effektiv kommunikation, säger Andris Zvejnieks i ett pressmeddelande.

Till Resume.se säger han att han vill ta sig vidare och att han har mer att ge.
– Jag har i 28 år jobbat inom flera kända och stora organisationer och känt att jag inte riktigt kommit till min rätt i det här jobbet, säger Andris Zvejnieks till Resume.se.

– Detta känns tråkigt men vi är helt överens om lösningen. Jag vill önska Andris lycka till i framtiden och tacka honom för hans insatser och höga engagemang. Andris har hjälpt till att utveckla verksamheten och kommunikationen på ett bra sätt, säger Systembolagets vd Magdalena Gerger.

Kerstin Wallentin tillträder 21 november som ny interimschef på Systembolagets kommunikationsavdelning och kommer att ha rollen under ett år.

Emanuel Videla

Ämnen i artikeln:

Systembolaget

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.