Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Tack-filmen som Cristina Stenbeck inte ville att du skulle se

Publicerad: 4 mars 2015, 13:32

Bild ur filmen.

Att Cristina Stenbeck är medieskygg är ett välkänt faktum. När Kinnevik-ordföranden igår prisades i Veckans Affärers "Näringslivets mäktigaste kvinnor" tackade hon med en film. Kravet till tidningen var att inte sprida den vidare. Men sekvensen plockades upp av en deltagare i publiken ¬ och här kan ni se den.


Ämnen i artikeln:

Veckans AffärerCristina StenbeckUlf Skarin

Igår kväll delade Veckans Affärer ut priserna i "Näringslivets mäktigaste kvinnor" på hotell Rival i Stockholm. Mäktigast bland ägarna blev Kinneviks medieskygga ordförande Cristina Stenbeck. Eftersom Stenbeck som är bosatt i London inte hade personlig möjlighet att ta emot priset, valde hon istället att spela in en film som tack.

Filmen fick rungande applåder av publiken på plats – men Cristina Stenbeck har ingen lust att någon annan ska få se den.  
– Den var gjord just för det tillfället. Vi kommer inte att publicera den eller använda den något mer, hälsar Kinneviks informationsdirektör Torun Litzén.

Veckans Affärers chefredaktör Ulf Skarin:  
– Vi fick visa filmen på premissen att vi bara visade den en gång under just den kvällen. Vi fick den på en usb-sticka av Kinnevik på plats.    

Varför?
– Jag vet inte hur de har tänkt kring det. Men det var ett event som skedde där och då, så för oss var det helt okej. Det gick inte att få henne på plats, men filmen var grymt bra.

Här är en inspelning från kvällen:

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.