Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Tar time out – från pensionärslivet

Publicerad: 7 augusti 2012, 12:29

Pär Fagerström.

Foto: TU.

Ett lugnt pensionärsliv är inget för Dalarnas Tidningars och Gävle Tidningars förre vd Pär Fagerström, 68. På måndag tar han över som vd för Herenco-ägda Hallpressen som äger bland andra Jönköpings Posten. – Det är kul att ha lite saker att pyssla med, säger Fagerström till DT.se.


I våras kom beskedet att Roger Jonsson slutar som vd för Hallpressen. Nu går Pär Fagerström in som tillfällig vd tills en eftetrträdare är rekryterad.

– Nu ska jag gå in som vd för Hallpressen under en överbryggningsperiod kan man säga. Nuvarande vd:n slutar och går över till egen verksamhet och under tiden det tar att rekrytera en ny går jag in på posten fram till årsskiftet, säger Pär Fagerström till DT.se.

Pär Fagerström, som fyller 69 i december, slutade som vd för Dalarnas Tidningar och Gävle Tidningar vid 67 års ålder, den sista december 2010. Han hade då 45 år i branschen bakom sig. Pär Fagerström har även varit ordförande för Tidningsutgivarna, TU.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.