Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Tarras-Wahlberg byter sida

Publicerad: 1 september 2009, 07:47

Inget mer Hovet. Elisabeth Tarras-Wahlberg knyts nu till TV4:s aktualitetsavdelning och blir en viktig del i TV4:s rapportering av Kronprinsessan Victorias och Prinsessan Madeleines bröllop under 2010, skriver TV4 i ett pressutskick .


Ämnen i artikeln:

Göran EllungElisabeth Tarras-WahlbergTV4

Elisabeth Tarras-Wahlberg, ny medarbetare på TV4.

Elisabeth Tarras-Wahlberg har varit knutet till kungahuset åren 1976–2009.
Men nu byter hon sida.

Elisabeth Tarras-Wahlberg blir TV4:s expert i frågor som rör kungahuset. Hennes roll blir att guida tittarna genom förberedelser och genomföranden av de kungliga bröllopen, skriver TV4 i ett pressmeddelande
– Det ska bli spännande att medverka till att spegla kungahuset från en annan vinkel. Jag hoppas kunna förmedla fakta utan att det blir tråkigt, säger Elisabeth Tarras-Wahlberg.

Göran Ellung, programdirektör aktualitet, TV4-Gruppen, kommenterar nyförvärvet till aktualitetsavdelning:
– Med Elisabeth Tarras-Wahlbergs gedigna och mångåriga erfarenhet av det svenska kungahuset tillför vi en enorm expertis till TV4:s bevakning av Kronprinsessan Victorias och Prinsessan Madeleines bröllop. Hon blir en betydande resurs i det redaktionella arbetet och en viktig profil gentemot tittarna, säger Göran Ellung, programdirektör aktualitet, TV4-Gruppen.

Peter Willebrand

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.