Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

The company P inleder samarbete med Tim Kring

Publicerad: 3 april 2009, 15:21

Först Joss Whedon. Nu Tim Kring. Svenska produktionsbolaget The company P har på mindre än ett år inlett samarbeten med två av Hollywoods hetaste regissörer.


Christopher Sandberg.

Svenska Emmyvinnaren The company P:s fortsätter att etablera nya samarbeten med Hollywoods hetaste regissörer.
Nyligen skapade bolaget deltagardramat Dollplay  till Joss Whedons senaste serie Dollhouse . Whedon var den som i början av 90-talet skapade kultserien Buffy The Vampire Slayer.

Nu inleder The company P ett samarbete med Tim Kring, mannen bakom succéserien Heroes, som handlar om ett antal vanliga människor med övernaturliga krafter.  
Projektet har kodnamn TEVA och hålls väldigt hemligt.
Christopher Sandberg, vd för The company P, var nyligen i Los Angeles och träffade Kring personligen i hans studio:
– Det visade sig bland annat vi hade samma syn på människors förmåga att leka och visionen att knyta samman dem för att använda kreativiteten till något konstruktivt. Det går att använda den energin göra hjältar av vardagliga människor.  

Tim Kring och Nokia har också nyligen inlett ett samarbeta runt  TEVA som ska lanseras via Nokias nya plattform Ovi Store.
– Tim och P kommer skapa TEVA och Nokia stödjer den första delen av projektet, satt i Storbritannien, men mer kan jag inte säga riktigt än. Förhandlingar pågår mellan oss, Tim och Nokia och vi vill inte störa dessa, säger Christopher Sandberg.

Peter Willebrand

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.