Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

The Line till norra Sverige

Publicerad: 31 oktober 2017, 13:53

Caroline Ortmark och Olivia Munck.

Foto: Pressbild

Produktionsservicebolaget The Line Gotland öppnar i Stockholmsområdet och norra Sverige under namnet The Line North.


Ämnen i artikeln:

The LineProduktionsbolag

The Line Gotland bildades i maj 2016 efter att The Line förvärvat Location Gotland och startade Gotlands första servicebolag inom filmproduktion. Förra hösten uppmärksammades deras arbete när de låg i pitch hos HBO och var nära att bli inspelningsplats åt Game Of Thrones.
– Första året har gått över förväntan och vi har haft både svenska och internationella produktioner och flera avtal är skrivna inför 2018, säger Olivia Munck, exekutiv producent på The Line Gotland, i ett pressmeddelande.

Efter framgångarna väljer The Line att expandera sin serviceverksamhet.
– Våra samarbetspartners efterfrågar ofta våra tjänster även för andra inspelningsplatser i Sverige. För oss är lokalkännedom och närhet till samarbetspartners en väsentlig del av vår affärsidé och framgång. Genom att vi nu knyter till oss fler producenter och platschefer kan vi nu erbjuda serviceproduktion även i Stockholm och i norra Sverige, säger Caroline Ortmark, vd för The Line.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

The LineProduktionsbolag

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.