onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

The Voice-bråket

Publicerad: 9 februari 2012, 13:57

TV4 dementerar Expressens uppgifter om att The Voice-satsningen läggs ner – det blir inga fler säsonger, enligt Expressen.

Foto: TV4

TV4 upprörs av Expressens artikel i dag om att det inte blir några fler säsonger av storsatsningen The Voice, på grund av dåliga tittarsiffror. Men Expressen backar inte en tum. – Vi står fast vid våra uppgifter och litar på våra källor, säger Expressens nöjeschef Kai-Anders Nilsson till Resume.se.

Ämnen i artikeln:

The VoiceExpressenTV4

MH

Magnus Helander


Resume.se refererade tidigare i dag till Expressens uppgifter om att TV4 lägger ner The Voice efter den här säsongen. Det blir alltså ingen fortsättning för kanalens jättesatsning, enligt Expressen.

Det får Matilda Snöwall, exekutiv producent för The Voice" att se rött.  Enligt henne finns det ingen sanning i uppgifterna. Hon är upprörd över att  Expressen har valt att publicera trots hennes dementier, skriver Dagensmedia.se.

– Jag blev smått chockad när jag såg Expressens artikel. De skriver  om möten och diskussioner som inte har ägt rum. Deras källa har  uppenbarligen hittat på, säger Matilda Snöwall till Dagensmedia.se.

Matilda Snöwall säger att TV4 varken haft krismöte och diskuterat programmets framtid eller övervägt att flytta det i tablån.

När Resume.se når Expressens nöjeschef Kai-Anders Nilsson är han helt lugn och säker på att Expressens uppgifter stämmer.

Har du pratat med TV4 efter publiceringen?
– Nej, jag har inte hört någonting från dem.

Står ni fast vid uppgifterna?
– Självklart.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev