Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Tidigare SVT-journalist blir kommchef på Collectum

Publicerad: 27 oktober 2014, 09:54

Carl-Magnus Löfström har utsetts till ny kommunikationschef på tjänstepensionsbolaget Collectum. Han kommer närmast från AFA Försäkring, där han var chef för kommunikationsutveckling. Han har också jobbat på SVT och GP.


– Jag ser fram emot att få fortsätta utveckla kommunikationen kring tjänstepensionen. Att hitta skärningen mellan affärsnytta och kundbehov för att skapa ännu effektivare kommunikation, säger Carl-Magnus Löfström i en kommentar.

Han kommer närmast från AFA Försäkring, där han var chef för kommunikationsutveckling och var bland annat initiativtagare till bolagets uppsökande kundtjänst, som har vunnit flera innovationspriser.

Han ligger också bakom Ersättningskollen, som nyligen utsågs till Europas bästa mikrosajt.
– Carl-Magnus Löfström har lång erfarenhet av försäkringsfrågor och utvecklingsarbete. Det är erfarenheter som kommer att vara till stor nytta för Collectum, när det gäller att utveckla vårt kommunikationsarbete, säger Collectums vd Gunnar Ölundh i en kommentar.

Carl-Magnus Löfström tillträder sin nya tjänst per den 1 oktober.

Två miljoner tjänstemän har tjänstepensionen ITP, som har skapats genom ett avtal mellan Svenskt Näringsliv och PTK.

Collectum förmedlade 28 miljarder kronor i premier under förra över mellan 33 000 företag och tio försäkringsbolag.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.