Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Tidigare SVT-profil åtalad

Publicerad: 5 september 2018, 14:20

Foto: Pressbild

Expressen avslöjar att en tidigare SVT-profil står åtalad för grovt rattfylleri och ringa narkotikabrott. Han greps av polis i juni när han körde motorcykel i Stockholms innerstad.


Det var i juni som den tidigare SVT-profilen, som jobbat med aktualitetsprogram på kanalen, greps av polisen misstänkt för rattfylleri. Det framkommer i en stämningsansökan till Stockholm tingsrätt som Expressen tagit del av.

Enligt Expressen testades mannen på plats av polisen och det visade sig att han hade 0,66 promille i blodet. Mannen ska även ha haft spår av kokain i blodet och i samband med en visitation ska polisen ha hittat ett rör med vitt pulver i. SVT-profilen ska även ha haft vita rester under näsan.

I förundersökningsprotokollet uppger polisen att mannen ska ha färdats i mycket hög hastighet, vinglat kraftigt över körbanan och gjort plötsliga inbromsningar.

Expressen har sökt SVT-profilen, men utan resultat.

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.