Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Tidningar och fotografer jagade mig hela tiden"

Publicerad: 19 november 2010, 12:04

I DI:s intervju berättar Madeleine nu om flytten till New York och den jobbiga tiden efter uppbrotten med Jonas Bergström. – Tidningar och fotografer jagade mig absolut hela tiden, säger hon till tidningen.


Ämnen i artikeln:

Prinsessan MadeleineJonas Bergström

Paparazzifotografer jagade prinsessan. (Bilden ej från det aktuella tillfället) Foto: Colurbox.

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergströms uppbrott i våras blev en meganyhet. Otrohetsaffären blev en följetong i pressen och till slut valde hon att lämna landet. I september gick sedan hela flyttlasset från Sverige. Nu berättar hon för DI Weekend om den tuffa tiden här hemma.

– En sådan sak som jag gick igenom var väldigt privat, och att allting blev så uthängt var en svår period i mitt liv. Därför är den här tiden i New York just nu väldigt skön. Här kan jag gå omkring och vara anonym på ett helt annat sätt än hemma i Sverige, säger hon till DI.

I intervjun nämner inte Madeleine uppbrottet med Jonas Bergström annat än att det var en svår tid för henne. Mediernas jakt på henne under den här perioden upplevde hon som mycket påfrestande. Madeleine lyfter fram friheten i New York och det faktum att hon där kan röra sig fritt utan att bli jagad av pressen.

Vid ett tillfälle var hon dock tvungen att återvända hit.

– Sedan åkte jag hem till min systers möhippa som jag inte kunde missa, och därefter åkte jag tillbaka hit igen. Det var svårt att vara hemma under den perioden. Tidningar och fotografer jagade mig absolut hela tiden, säger Madeleine till DI Weekend.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.