onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Tidningen Vi slår rekord – igen

Publicerad: 13 mars 2017, 13:32

Sofia Wadensjö Karén.

Foto: Mårten Färlin

Före femte året i rad stiger vinsten och Vi Media AB gör rekordresultat. "Det är otroligt egentligen" kommenterar vd Sofia Wadensjö Karén.

Ämnen i artikeln:

Tidningen ViVi MediaSofia Wadensjö KarénTidskrifter

FT

Fredrik Thambert


I en plågad bransch går Tidningen Vi och dess förlag Vi Media mot strömmen. Företaget har under ett antal år uppvisat en positiv trend med stigande omsättning och vinst. Så även under fjolåret. Intäkterna steg med 13 procent til 47 miljoner kronor och resultatet efter finansiella poster landar på drygt 3 miljoner.
– Det är otroligt egentligen ... Att lyckas göra rekordresultat fem år i följd. Men vår målmedvetna strategi, att både bredda och fördjupa affären kring Vi, visar sig gång på gång vara framgångsrik, säger vd Sofia Wadensjö Karén i ett pressmeddelande.

Den främsta ökningen sker inom Vi Medias växande kundtidningsverksamhet. Men den majoriteten av omsättningen kommer ändå fortfarande från Tidningen Vi:s upplaga.
– Lönsamhet och ökad omsättning i all ära. Viktigast – och bäst – av allt är ändå att vi har så himla kul medan vi gör detta. De fina siffrorna tror jag är ett direkt resultat av att vi skrattar mycket tillsammans, säger Sofia Wadensjö Karén.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev