Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Time Magazine hånar återigen Trump

Publicerad: 19 juli 2018, 12:43

Anspelar återigen på Trumps Rysslands-kopplingar.


Ämnen i artikeln:

Time magazineVladimir PutinDonald Trump

Att Time Magazine gör omslagskarikatyrer av Trump är inget nytt. De senaste åren har tidskriften använt sig av presidenten på sina ettor och gjort det på ett hånfullt sätt. De sex senaste numren har på något sätt haft koppling till Trump och amerikansk politik.

Efter toppmötet i Helsingfors mellan Trump och Putin har man nu gjort en illustration där man satt ihop presidenterna till en person.

Time Magazine har tidigare hyllats för sina ettor. I maj hade tidningen ett omslag som anspelar på Donald Trumps kontakter med Ryssland under sin presidentvalskampanj och sparkandet av FBI-chefen James Comey, som kom efter att Comey berättat om en FBI-utredning om kopplingar mellan Moskva och Trumps kampanj.

Omslaget var det första på över tio år där Time valde att lämna sin etta rubriklös, något som formgivaren Ebba Bonde talade om i en helgintervju med Resumé.

Alex Hartelius

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.