Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Tio tjänster försvann från Bonnier – säljare fick söka bland nio nya

Publicerad: 10 juni 2015, 13:56

Fyra säljare går.

Under våren lade Bonnier Publications ut annonsförsäljningen på Adsales Group. En av konsekvenserna blev att samtliga tio säljtjänster försvann – och ersattes av nio nya. Fyra av tio valde att tacka nej till dem.


Ämnen i artikeln:

Bonnier PublicationsBonnier

Det är annonsförsäljningen för Bonnier Publications crossboarder-titlar Aktiv Träning, I Form, Illustrerad Vetenskap, National Geographic, Världens Historia, PCTidningen och Gör Det Själv som lades ut på Adsales Group.

I och med omorganisationen försvann tio säljtjänster – och nio nya skapades, som enligt Helena La Corte är utformade utifrån bolagets framtida behov.

– Efter att vi förhandlat klart med facket blev det här som blev resultatet, säger Helena La Corte, vd på Bonnier Publications.

I och med att fyra personer valt att tacka nej finns det tre tjänster som inte är tillsatta än.

– Det är aldrig roligt med omorganisationer. Men jag måste se till framtiden för Bonnier Publications. Just nu sker det stora förändringar på marknaden och vi måste anpassa vår organisation utifrån det, säger Helena La Corte.

Hur ser dealen ser ut för de fyra som slutar?
– Överenskommelserna är sektetessbelagda.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Bonnier PublicationsBonnier

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.