Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Tittarna blåsta på Lauls program

Publicerad: 17 oktober 2008, 12:20

En tittarframgång – men också ett tekniskt fiasko. Tredje delen av Aftonbladets webb-tv-program ”Laul Calling” kraschade i dag. – Det är mycket olyckligt, säger Elsa Falk, chef för webb-tv på Aftonbladet.


"Laul Calling", med Robert laul som programledare, har brottats med stopra tekniska problem i dag. Foto: Aftonbladet.se.

Enligt Aftonbladet är Robert Lauls fotbollsprogram ”Laul Calling” en "supersuccé". Målet var att nå 40 000 unika besökare – första programmet hade 28 000 unika besökare och det andra programmet förra fredagen hade 72 000 unika besökare.

När tredje programmet skulle ut på sajten i dag klockan 12 var det fullt tryck – för stort tryck för aftonbladet.se.

Tittarna blev blåsta på programmet som kraschade och plockades bort från sajten. Aftonbladet gjorde en felsökning, och beskedet när programmet låg nere var att servrarna troligen hade överbelastats.

Först strax före klockan 14 låg programmet uppe på sajten igen.

– Det är trevligt att så många vill se programmet, men vår teknik ska klara det här och det som inträffat är mycket olyckligt, säger Elsa Falk.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.