Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Toppsäljare uppsagd från Citysälj

Publicerad: 28 mars 2008, 10:49

Marco Silvestri rekryterades från DN till Citysälj i augusti. I veckan blev han uppsagd på grund av arbetsbrist efter att bolaget förlorat ett uppdrag för Forma Publishing Group.
– Det är jättetråkigt. Jag kan förstå att det inte funkar om det inte finns några uppdrag, säger han till Resume.se.


Läs mer:

- Därför lämnar Silvestri DN för Citysälj

Marco Silvestri har sålt annonser för Icanyheter och Market, som produceras av Forma Publishing Group. Efter ett chefsbyte där bestämde man sig för att ta in eget folk. Silvestri skulle i stället få ansvar för en ny stor kund, men den affären blev inte av. Citysälj håller på med en expansion i Oslo men det kontoret ska sälja prenumerationer.

– Det kan jag göra men det är inte vad jag är bäst på. Nu ska jag titta på annonsjobb och har redan några intervjuer nästa vecka. Jag ska inte ligga på latsidan, säger han till Resume.se.

Du ska inte tillbaka till DN?

– Man ska aldrig säga aldrig, men jag tror inte att det bli så nu i alla fall.

Nico Bacigalupe, vd på Citysälj, säger att det bara är Silvestri som påverkas av att man förlorat uppdraget för Forma som man haft sedan ett år tillbaka.

– Vi är goda vänner och jag förstår om han vill fortsätta jobba med annonser och därför har jag gett honom tid att leta efter ett annat jobb.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.