Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Torbjörn Carlbom lämnar Dagens Samhälle

Publicerad: 26 juni 2018, 10:19

Foto: Pressbild

Torbjörn Carlbom blir ny kommunikationschef för Frösunda Omsorg och lämnar Dagens Samhälle efter flera år.


Under åren på Dagens Samhälle har Torbjörn Carlbom haft roller som redaktionschef och nyhetschef. Nu är siktet inställt på nya utmaningar och en ny chefsposition, när han ansluter till Sveriges största omsorgsgivare, Frösunda Omsorg.

– Det blir ett oerhört spännande uppdrag. Frösunda Omsorg verkar inom våra allra mest angelägna välfärdsområden och kan bidra till att lösa samhällets välfärdsutmaningar på kort och lång sikt. Det handlar om att bland annat äldre och personer med funktionsvariationer ska må bra och få den omsorg de har rätt till, på det sätt de önskar och med hög kvalitet, säger Torbjörn Carlbom i en kommentar.

Torbjörn Carlbom har utöver sin tid på Dagens Samhälle flera år bakom sig inom media- och kommunikationsbranschen. Han har tidigare jobbat för tidningen Veckans Affärer och kommunikationsbyrån Nordic Morning, som tidigare hette Ottoboni och Sitrus.

Alex Hartelius

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.