Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Tradedoubler får Norden-avtal med CDON

Publicerad: 7 juni 2012, 09:19

Tradedoubler har tecknat ett avtal med CDON Group kring gruppens nordiska samarbetspartners Nelly, Heppo, Gymgrossisten, Room 21 och Lekmer.


Ämnen i artikeln:

TradedoublerCDON

Enligt Tradedoubler kommer avtalet vid en tidpunkt när efterfrågan på  online-shopping driver kunderna till utländska e-handelssajter –  särskilt sådana i USA, Storbritannien och Tyskland.

Här visar en  studie att 3 av 10 nordiska e-handelskunder räknar med att handla på  nätet inom de närmaste tolv månaderna – en av två ska handla från en  utländsk webbplats.

Tradedoubler och CDON Group har samarbetat  sedan år 2007, men CDON Group har stora planer för såväl nationell som  internationell expansion och det är här som Norden-avtalet kommer in i  bilden:
– Vi är fast beslutna att fortsätta ligga i framkant av  e-handeln i Norden och etablera ett starkt fotfäste på andra ställen i  Europa, säger Tobias Lindblom, Online Marketing Director för CDON Group i  en kommentar.

– Vi är väldigt glada över rollen som vi kan spela i  att hjälpa CDON Group att expandera och växa, säger Leif Eliasson,  market unit leader på North East på Tradedoubler i en kommentar.

Tradedoubler arbetar med prestationsbaserad digital marknadsföring och teknik.

CDON  Group är en stor e-handelsaktör i Norden och säljer underhållning,  mode, fritidsartiklar, sportkläder och utrustning till hemmet och  trädgården.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

TradedoublerCDON

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.