Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Träffsäker rekrytering av Eurosport

Publicerad: 17 november 2014, 16:35

Eurosport presenterade nyligen skidlegendaren Per Elofsson som ny expert. Nu står det klart att han får sällskap av två ytterligare legendarer inom skidsporten: Carl-Johan Bergman och Stig Strand.


Ämnen i artikeln:

Carl-Johan BergmanKarin FrickEurosport

Duon blir nya experter på Eurosport för kanalens nya program "Vintersöndag", som leds av Karin Frick.

Carl-Johan Bergman gör debut i studion den 30 november – han har lagt skidskyttegeväret på hyllan efter 13 säsonger inom sporten.

– Det har varit väldigt skönt med ett break från skidskyttet och kunnat satsa på att vara en bra farsa och make. I somras hade jag min första semester någonsin utan två dagliga träningspass. Det ska bli jättekul att jobba som expert under skidskyttesändningarna, säger Carl-Johan Bergman i en kommentar.

Han hoppas bland annat kunna informera tittarna om varför tävlande ibland fattar "riktiga dåliga beslut".

Stig Strand är en folkkär expertkommentator som gör debut på Eurosport i samband med de alpina sändningarna i Aspen den 30 november.

Han paras ihop med kanalens kommentator Håkan Bergholtz.

– Det känns väldigt inspirerande att komma till Eurosport. Håkan har jag träffat många gånger, han är väldigt rutinerad och kunnig och jag ser fram emot att samarbeta med honom, säger Stig Strand i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.