Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Tre Vänner anställer tv-chef

Publicerad: 9 februari 2012, 14:36

Johan Hedman.

Foto: Tre Vänner.

Produktionsbolaget Tre Vänner startar ett särskilt affärsområde för tv. Chef blir Johan Hedman, som tidigare arbetat som producent och utvecklare på bolaget.


Ämnen i artikeln:

Tre Vänner

Johan Hedman har tidigare arbetat som producent, bland annat för TV4:s kommande storsatsning, krimserien "Inkognito" där Per Morberg och Susanne Thorson spelar huvudrollerna.

Nu tar han över det nya affärsområdet tv. Där kommer han att ansvara för utvecklingen av Tre Vänners tv-projekt samt vara exekutiv producent för alltifrån stora dramaproduktioner till webbexklusiva format.

– Det händer otroligt mycket inom tv, och vi märker ett internationellt intresset för våra dramaserier, säger han. TV är ett affärsområde som Tre Vänner satsar väldigt mycket på, och nu kommer vi jobba ännu mer med utveckling. Vi har många väldigt spännande projekt på gång, och för mig som alltid älskat TV är detta ett drömjobb, säger Johan Hedman i en kommentar.

Tre Vänner står bakom ICA-reklamen, Snabba Cash och producerar bland annat Fjällbackamorden, baserad på Camilla Läckberg karaktärer och universum. Tolv långfilmer är planerade i serien.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Tre Vänner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.