Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Trevligt folk" blir tv-serie

Publicerad: 2 december 2015, 08:12

Långfilmen om det somaliska bandylandslaget görs om till tv-serien "Trevligt folk deluxe".

Filip och Fredriks integrations-feelgood om somaliska bandylandslaget går på djupet med storyn. Dessutom får "Ska vi göra slut?" en ny säsong. Det är ett axplock ur våren med Kanal 5.


Ämnen i artikeln:

Trevligt folkDiscovery Networks SwedenFilip och FredrikKanal 5

Nyligen blev det klart att Filip Hammars och Fredrik Wikingssons film Trevligt folk, som det själva beskrivit som "integrations-feelgood", ska visas för landets alla 8-klassare. Nu står det också klart att filmen blir tv-serie med start den 14 januari i Kanal 5. Det blir fem avsnitt där tittarna får lära känna fler av karaktärerna på djupet.

Filip och Fredriks relationsprogram "Ska vi göra slut?" får en andra säsong med start senare under våren. Programmet där duon ger sina bästa råd till par som brottas med svartsjuka, vardagstristess och eftersatt sexliv.

Andra program som Kanal 5 visar under våren är "Berg och Meltzer på Hawaii", "Arga snickaren vip", "Sveriges värsta bilförare", "Ninja warrior Sverige", "Sofias änglar" och den nya dramathrillern "Gåsmamman" med Alexandra Rapaport i huvudrollen.

Mika Wallgren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.