tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Triumf säljer Värvet-avsnitt på Tradera

Publicerad: 13 augusti 2013, 09:26

Kristoffer Triumf drog igång podcasten Värvet under förra våren. Värvet har än så länge kommit med 84 avsnitt och tre specialepisoder och har laddats ned 7,5 miljoner gånger. Kristoffer Triumf säljer nu kommande avsnittet - på söndag - på Tradera.

Ämnen i artikeln:

TraderaKristoffer TriumfSonyPostenVärvet

KB

Karl-Johan Byttner


Kristoffer Triumf har fram tills nu samarbetat med små och stora för bolag för att kunna livnära sig på sitt värv – Värvet.

Nya sponsorer är på gång, men i väntan på dessa säljer han nu sitt kommande och tillika 85:e avsnitt av Värvet på Tradera.
–  Som en interimslösning vill jag pröva det här. Att ingen gjort det  förut är en sporre i sig, säger Kristoffer Triumf, i en kommentar.

Värvet bygger på intima samtal med människor och programmet har laddats ned hela 7,5 miljoner gånger.

Sony och Posten var sponsorer så sent som i somras.

Kristoffer  Triumf tycker visserligen att hösten ser ljus ut för Värvet och har  också blivit kontaktad flera gånger i veckan av olika företag, men han  konstaterar att ”annonsbranschen har haft semester och därför är det ett  litet vakuum nu.”

Kristoffer Triumf fick idén att sälja ett avsnitt  av Värvet i samband med att han deltog i Musikhjälpen i Vintras, där en  Värvet-intervju såldes ut till högstbjudande.

Pocket Shops grundare  Mathias Engdahl betalade 16 000 kronor för att berätta sin historia om  hur han byggde upp företaget med två tomma händer.
– Jag älskar  kickar och utmaningar, och det var väldigt spännande. Det enda problemet  var att jag engagerade mig kanske lite väl mycket och kollade läget på  auktionen hela tiden, säger Kristoffer Triumf.

Utgångspriset för det 85:e avsnittet är 7 500 kronor.

Vem som blir gäst är inte klart, men Kristoffer Triumf uppger att han redan har spelat in olika samtal med spännande människor.

Värvet har cirka 750 000 nedladdningar per månad.

Gäster har varit alltifrån Mona Sahlin och Per Gessle till Jonas Gardell och Felix Herngren.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev