Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

True Talent döms ut – av coacherna

Publicerad: 14 november 2011, 07:52

"True Talent" blev inte den ”Idolstrypare” TV3 hoppats på. Istället har programmet brottats med dalande tittarsiffror – och dessutom skakats av en mutskandal. Nu döms programmet ut av Tommy Körberg, en av coacherna i programmet.


Ämnen i artikeln:

TV3True talent

Sedan första avsnittet, då över en halv miljon såg programmet, har tittarsiffrorna sjunkit som en sten för True Talent. Bottennoteringen kom i slutet av oktober då endast 83 000 tittare såg programmet.

Nu döms True Talent ut av Tommy Körberg, en av coacherna i programmet. Vare sig han eller Pernilla Andersson uppges vara intresserade av en ytterligare säsong.

– Programmet ändrade karaktär helt plötsligt, det var väldigt bra i början. De borde ha fortsatt på den linjen men någonstans där blev det panik när tittarsiffrorna gick ned. Och så blev det som det blev, säger han till tidningen.

Tommy Körberg tar även upp skandalen kring mutförsöket för några veckor sedan.

– Det har ju ödslats tid på fel saker. Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag hörde om det. Sådana fadäsaer ska man inte göra i en professionell miljö.

TV3:s presschef Max Lagerbäck säger till Expressen att han inte vill sia om en eventuell fortsättning för programmet men menar det varit ett "väldigt bra program".

– Men sedan har inte tittande nått upp till de nivåer vi hade hoppats på, säger han.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

TV3True talent

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.