onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

TV3-kändis anmäls för nakenbild på sonen

Publicerad: 5 augusti 2014, 05:54

TV3-kändisen My Martens.

Foto: TV3.

Skandalbolaget Oniva Online Group, som blåste upp sina siffror, ska betala tillbaka för den höga teckningskursen. Tv-kändis anmäls för naken Instagram-bild på sonen och Welcome to Sweden får fortsättning i USA.
Det är rubrikerna i Morgonsvepet.

Ämnen i artikeln:

Online GroupBauer MediaNBCLinkedinWelcome to SwedenOniva

MH

Magnus Helander


Skandalbolaget tvingas kompensera
Internetmarknadsföringsbolaget Oniva Online Group, som skakats av först insideraffärer och sedan uppblåsta siffror, ska kompensera investeringsfonden SSE Opportunities för den höga teckningskursen på 24 kronor per aktie. SSE köpte en miljon aktier. Nuvarande kurs är 12 kronor per aktie, skriver DI.

Welcome to Sweden får fortsättning i USA

"Welcome to Sweden", med Greg Poehler och Josephine Bornebusch i huvudrollerna, får en andra säsong även i USA. Enligt Deadline Hollywood har att tv-bolaget NBC beslutat att sända en andra säsong av komediserien, skriver TT. Sedan tidigare är det klart att TV sänder en andra säsong.

Tv-kändis anmäls för nakenbild på sonen
My Martens i TV3:s "Ensam mamma söker" tog en bild på sin nakne treårige son på stranden och lade upp den på Instagram. Då anmäldes hon av några av sina följare.
– Det blev ramaskri i kommentarsfältet. Folk skrev att "Tänk på alla pedofiler", "Hur kan man lägga ut nakenbilder på sitt eget barn?" och om hur dålig jag var som mamma för att jag lagt upp fotot. Jag hann inte kommentera själv, allt bara haglade in, säger My Martens till Expressen.
Hon tog bort bilden från Instagram, och lade i stället upp den på bloggen. Själv tycker hon bara bilden är fin.
– Han är väldigt söt och han visar ju ingenting. Man ser rumpan och en vacker strandmiljö bara. Jag tyckte själv att det var en jättefin bild.

Apple värvar sociala medier-expert
Apple inleder en sociala medier-offensiv och rekryterar Musa Tariq som tidigare varit chef för sociala medier hos Nike som Burberry, skriver 9to5mac.com. Apple rustar nu för att öka närvaron i sociala medier.

True Blood-stjärnan tvingas försvara sin sexualitet
Skådespelerskan Anna Paquin kom ut som bisexuell för fyra år sen.
Ändå måste hon hela tiden försvara sin sexualitet – senast när hon intervjuades av tv-legendaren Larry King. I sitt program "Larry King Now" frågade han Paquin om hennes äktenskap innebär att hon är en icke-praktiserande bisexuell, enligt Female First. Anna Paquin gav King svar på tal, skriver Expressen.
– Är du fortfarande straight om du är med någon? Om du bryter med dem eller om de dör hindrar inte det din sexualitet från att existera, säger hon i "Larry King Now".

Reagans pressekreterare död

James Brady, som under 1980-talet var  pressekreterare till USA:s president Ronald Reagan, har avlidit vid 73 års ålder. Brady blev allvarligt skadad i samband med ett mordförsök på Reagan 1981 och fick sitta resten av livet i rullstol. Brady engagerades sig för striktare vapenlagar och låg 1994 bakom lagstiftning som kräver bakgrundskontroller för amerikaner som köper handeldvapen, skriver TT.

Tysk förlagsjätte miljardinvesterar i tech-startups

Tyska tidningsförlagsjätten Bauer Media lägger via en fond närmare en miljard kronor på investeringar i europeiska tech-startups i olika stadier. En av de startups som redan tidigare lockat Bauer Media att investera är svenska hälsostartupen Lifesum, skriver Giagaom (Omni)

Stor löneökning för Big Bang Theory-stjärnorna

Efter pengabråket – nu har "The Big Bang Theory"-stjärnorna fått  guldkantade lönekuvert på cirka 6,8 miljoner kronor – per avsnitt, skriver Expressen.

Mångmiljonsmäll för LinkedIn

Sociala yrkesnätverket LinkedIn tvingas betala 41 miljoner kronor i en förlikning med 359 anställda och före detta anställda. Tvisten gäller icke utbetald övertidsersättning, uppger BBC. (Omni)

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev