Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

TV4 bjuder på EM-fest i Kungsan

Publicerad: 22 april 2008, 08:33

Fotbolls-EM – då dukar TV4 upp till fest i Kungsträdgården i Stockholm.
Med EM-studio, Sveriges största storbildsskärm och liveunderhållning.
Under hela turneringen.


TV4, som på egen hand direktsänder fotbolls-EM, slår på stora trumman. I samarbete med Expressen har kanalen har bokat Kungsträdgården i Stockholm under juni månad.

Målet är att skapa en folkfest i huvudstadens hjärta – med en storbildsskärm på 71 kvadratmeter, aktiviteter och liveframträdanden, samt EM-studion, med Ola Wenström och Peter Jihde.

EM-studion sänds direkt från Kungsträdgården med start den 2 maj. Med start den 10 juni (Sveriges första match, mot Grekland) och fram till och med finalen kommer matcherna att visas på storbildsskärmen.

– En EM-studio i hjärtat av vår huvudstad skapar fler spännande möjligheter i våra sändningar och för oss ännu närmare vår publik. Det ska bli fantastiskt kul att sända hela EM till alla svenska fotbollsälskare med folkfesten i Kungsträdgården som inramning, säger sportchefen Hans Pekkari, i en kommentar.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.