Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

TV4 klippte bort när han försvarade föräldrarna

Publicerad: 20 oktober 2014, 04:11

Ola Salo i lördagens avsnitt av "Så mycket bättre"

Foto: Skärmdump från TV4Play

Artisten Ola Salo kritiserar klippningen av TV4:s "Så mycket bättre". DN:s Hanne Kjöller slipper förtalsrättegång och en grupp investerare vill köpa loss Reebok från Adidas. Det är några av nyheterna i morgonsvepet.


Ämnen i artikeln:

AdidasLeonardo DiCaprioTwitterPetter NorthugOla SaloSå mycket bättreReebokMorgonsvepetHanne KjöllerNetflixRonnie SandahlTV4GoogleOlof Lundh

TV4 klippte bort när han tog föräldrarna i försvar.
Nu riktar Ola Salo kritik mot hur samtalet kring hans pappa framställdes i "Så mycket bättre".

– Det blev en missvisande bild, säger han till Aftonbladet.

Hanne Kjöller slipper förtalsrättegång
DN:s ledarskribent Hanne Kjöller kommer inte att ställas inför rätta för förtal. Hon har förlikats med krögaren Erik Videgård, rapporterar Aftonbladet. Kjöller gav Videgård en skriftlig ursäkt.

Vill köpa loss Reebok – från Adidas
En grupp investerare med koppling till regeringen i Abu Dhabi försöker tillsammans med Hongkongbaserade investmenbolaget Jynwel köpa Reebok från Adidas för 2,2 miljarder dollar, det skriver Wall Street Journal.
Sedan Adidas köpte loss Rebook 2005 har det amerikanska sportmärket fått se sin marknadsandel krympa och investerarna tror nu att Reebok kan klara sig bättre på egen hand. Adidas vill inte kommentera uppgifterna.

DiCaprio gör gorilla-film med Netflix

Leonardo DiCaprio gör en film om de hotade bergsgorillorna i nationalparken Virunga i Kongo-Kinshasa. Hollywood-stjärnan producerar filmen i ett samarbete med streamingtjänsten Netflix, skriver TT/Omni.

Blondinbella planerar tv-produktion
I podcasten Värvet berättade bloggaren Isabella "Blondinbella" Löwengrip om hur hon var mobbad i skolan och växte upp i en splittrad familj. I dag är hon en framgångsrik entreprenör, driver en av Sveriges största bloggar och tar sparsamt ut 40 000 kronor i månaden. Nu drömmer hon om att göra tv.
– Jag tror det blir så att jag drar i gång mitt eget, en webbproduktion, säger hon i podcasten.

Google stoppar streamingtjänst
Google hade nyss börjat sälja sin nya Asus-tillverkade streamingenhet Nexus Player. Nu måste försäljningen stoppas. Enheten som släpptes i onsdags saknar tillståndet som krävs från den amerikanska motsvarigheten till den svenska Post & Telestyrelsen, FCC. I nuläget är det oklart när spelaren kan komma ut på marknaden igen, det skriver The Verge.

Ronnie Sandahl prisas för debutfilmen
Långfilmsdebuterande journalisten Ronnie Sandahl  kammar hem förstapriset på filmfestivalen i Chicago för filmen "Svenskjävel". Priset Golden Hugo vanns i kategorin "Bästa internationella film för nya regissörer. För en vecka sen vann filmen pris på filmfestivalen i Zürich.
– Jag vågade inte tro det riktigt, säger Sandahl till Aftonbladet.

Olof Lundh kapad på Twitter
En person utger sig för att vara TV4-profilen Olof Lundh på Twitter. Nu vill han att fejkkontot ska stängas av. – Det är förbannat trist att man ska bli inblandad i sån här skit, säger Lundh till Expressen.

Trots fylleskandalen – många vill sponsra Northug
För en tid sedan dömdes den norske skidstjärnan Petter Northug till fängelse efter den uppmärksammade fyllekraschen förra vintern. Trots händelserna står sponsorerna på kö för att kontraktera den kontroversielle normannen. Det skriver Kampanje.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.