Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

TV4 kräver kund på 750 000 kronor

Publicerad: 2 november 2011, 15:49

Foto: Andreas Elgstrand

TV4 har tröttnat på att inte få betalt från företaget Stories on ice AB. Nu har kronofogden lämnat över målet till tingsrätten för återvinning. Fordran: 750 000 kronor. -Vi har missat det där lite grann, säger vd för Stories on ice, eventmakaren Mats Jägerhult.


Ämnen i artikeln:

TV4

Mats Jägerhults bolag köpte tv-reklam av TV4 i våras för en isshow som bolaget producerat.  
Bolaget betalade däremot aldrig för tv-reklamen. Fordran förföll den 14 april. TV4 anlitade ett inkassoföretag som i augusti ansökte om ett föreläggande hos kronofogden.
TV4:s betalningskrav är 750 000 kronor samt 20 547 kronor i ränta.

I ett brev till kronofogden den 28 oktober ansöker Stories on ice AB om återvinning på hela beloppet, kravet bestrids enligt vd i sin helhet.
– Jag kan inte kommentera om vi är överens om beloppet, säger Mats Jägerhult till Resume.se. Vi hoppas kunna reda upp det.

– Företaget har köpt annonsutrymme av TV4 Sveriges lokal-tv-verksamhet i våras. Tyvärr har betalningen för detta sedan uteblivit, säger Magnus Törnblom på TV4:s pressavdelning.

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.