Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”TV4 News läggs ner inom kort”

Publicerad: 14 maj 2013, 07:07

Ulf Kristofferson.

Foto: TV4.

Ulf Kristofferson, politisk kommentator och programledare på TV4 News, fortsätter att kritisera ledningen och tror att kanalen sjunger på sista versen. – Jag spår att TV4 News kommer att läggas ner inom kort eftersom vi inte har en webb, det är en omöjlighet i dag att starta en nyhetssatsning utan att ha en webb, sa han på Publicistklubbens debatt i går kväll.


Ämnen i artikeln:

PublicistklubbenTV4 NewsTV4

På Publicistklubben i går kväll debatterades bland annat utvecklingen på tv-marknaden.

Ulf Kristofferson fortsatte på sin inslagna väg att kritisera sin arbetsgivare TV4.

– Du kan inte fungera som nyhetsmedium i dag utan att ha en fungerande webb, och Bonnier har ju medvetet startat Nyhetsbolaget med en anorektisk budget som inte räcker till att bygga upp en webb. De har dragit igång en nyhetskanal på ett sätt som absolut inte kan fungera, sa han.

Sparkrav på 35 miljoner, försämrade villkor för de anställda och ingen fungerande webb – Ulf Kristofferson dömer ut Nyhetsbolaget och TV4 News fullständigt.

Ulf Kristofferson spår även att Nyhetsbolaget kommer att bli en
underleverantör till DN och Expressen.

När Resumé ber honom att utveckla kritiken meddelar han:

– Jag är ledig den här veckan. Gjorde ett kort avbrott i min minisemester  för att vara med på Publicistklubbens debatt. Vill inte utveckla  resonemanget mer för tillfället, men som du kanske har noterat så har  jag twittrat om ämnet tidigare. Det som jag skrev då står jag för.

Resumé har tidigare rapporterat om de klena tittarsiffrorna för TV4 News.

Resumé har sökt Åsa Tillberg, vd för Nyhetsbolaget, som äger TV4 News.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

PublicistklubbenTV4 NewsTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.