Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

TV4 Nyheterna förlängs

Publicerad: 14 januari 2008, 09:30

Snart blir det mer reklam i TV4.
Det gör att TV4 Nyheternas 22-sändning förlängs till 40 minuter.
Dessutom får TV4 Sporten en fast sändningstid i nyhetsblocket.


Från och med den 1 februari får TV4 visa mer reklam, tolv minuter per hel timme.

Det gör nu att TV4 Nyheterna får utökade sändningstid. Från den 4 februari förlängs den halvtimmeslånga 22-sändningen med tio minuter måndag-torsdag.

Det blir även nya fasta hållpunkter i nyhetsblocket: Efter riksnyheterna kommer en lokal nyhetssändning som följs av Ekonominyheterna. Först 22.25 kommer sedan TV4 Sporten fölt av riks- och lokalväder.

I ett TV4:s pressmeddelande står det att  TV4 numera kan titulera sig Sveriges största nyhetskanal: ”TV4:s nyhetssändningar når under en vecka över fem miljoner tittare - vilket är mer än 60 procent av Sveriges befolkning - och är framförallt populära bland de yngre målgrupperna”.

–    Jag är glad och stolt över att TV4:s stora satsning på nyheter och samhällsjournalistik har uppskattats av tv-tittarna. I och med den nya profilen på 22-sändningen kan vi nu erbjuda ännu tydligare, mer samlad och därmed förhoppningsvis ännu bättre nyhetsförmedling, säger programdirektören för aktualiteter, Göran Ellung, i en kommentar.

Resume.se har sökt Göran Ellung för en kommentar.

TV4Nyheternas nya tablåtider klockan 22.00

22.00  TV4Nyheterna
22.14 Lokala Nyheter
22.22 Ekonominyheterna
22.25  TV4Sporten
22.33 TV4Vädret - riks
22.35 TV4Vädret - regionalt

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.