Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

TV4: Panos vill bara ha pr

Publicerad: 17 februari 2014, 12:27

TV4-dansparet Glenn Hysén och Jeanette Carlsson i Panos-kampanjen.

TV4 anklagar Panos Papadopoulos och hans företag Panos Emporio för att försöka få gratis pr i samband med Let's Dance. – De försöker få medierna att skriva en nyhetsvinkel som inte är sann, säger Malin Knave, exekutiv producent för TV4:s Let's Dance.


Let's Dance-deltagaren Glenn Hysén och danspartnern Jeanette Carlsson har gjort ett reklamjobb för Panos Emporios nya parfym.

Panos hävdar i ett pressmeddelande att Glenn Hysén nu riskerar att bli utslängd från Let's Dance på grund av kontraktsbrott eftersom TV4 inte tillåter sina Let's Dance-deltagare att ha kommersiella samarbeteten vid sidan om.

Men enligt Malin Knave, exekutiv producent för Let's Dance, finns det inte på kartan att Glenn Hysén skulle kastas ut ur programmet.

– Vi har överssende med det. Panos försökte få Aftonbladet att nappa på den där vinkeln i helgen, men de skrev aldrig något eftersom det var ett uppenbart försök till pr-kupp, säger Malin Knave.

Panos Emporios försvarar sig.

– Glenn Hysén ringde upp oss direkt efter att TV4 hade ringt honom. Glenn sa följande till oss "TV4 ringde mig precis, dom sa att jag absolut inte får vara med på kampanjen med Panos Emporio, för det bryter mot Let's Dance-kontraktet jag har med dom.

– Så nej vi använder absolut inte detta för pr, säger Christoffer Daal på Panos Emporio, till Resumé.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.