tisdag30 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

TV4 tappar grävchefen

Publicerad: 17 maj 2013, 13:38

Jonas Berg. Foto: Pressbild.

TV4 tappar chefen för grävgruppen, Jonas Berg.
Han har jobbat på kanalen i 15 år.
– Det kändes rätt att ta det här steget nu, säger han.

Ämnen i artikeln:

TV4 NewsTV4MediaMedier

MH

Magnus Helander


Han tycker att nedläggningen av TV4 News är ”oerhört sorglig”.

– Det känns som att den aldrig fick en ärlig chans när den  sjösattes i samband med ett stort sparpaket. Det hade förstås behövts en  stor satsning  för att ta den plats TV4 News förtjänade.

Han kände att det var läge att testa något nytt efter alla år på TV4, senast som chef för kanalens granskande journalistik. Grävgruppen jobbar såväl mot såväl Kalla Fakta som TV4:s nyhetssändningar.

– Jag  har blivit erbjuden ett fantastiskt spännande jobb i ett  produktionsbolag som andas glädje och nybyggaranda. Beslutet har  naturligtvis varit svårt eftersom  jag jobbat hela min yrkeskarriär, 15 år, inom TV4-familjen. Jag har  kollegorna här att tacka för allt jag kan, men det kändes rätt att ta  det här steget nu.

Vilket produktionsbolag?
– Jag  går till produktionsbolaget Brand New Content. Vad min roll blir kan  jag just nu inte berätta, det kommer att visa sig inom kort. Men jag har  blivit enormt  inspirerad och imponerad av de idéer och visioner som bolagets vd  Anders Sundberg (tidigare vd OTW TV) har presenterat för mig. Det känns väldigt roligt och  hedrande att få vara med och bygga någonting nytt, och jag är säker på  att det kommer att bli väldigt bra.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev