lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Två Sportbladet-reportrar punktmarkerar Zlatan i Paris

Publicerad: 6 augusti 2012, 11:48

Zlatan Ibrahimovic har debuterat för PSG.

Foto: KENZO TRIBOUILLARD/Scanpix

Zlatan är igång i sin nya klubb PSG. Då intensifierar Sportbladet bevakningen och går från en till två Zlatan-reportrar på plats i Paris, på permanent basis. Dessa är Jennifer Wegerup och Johanna Frändén.

Ämnen i artikeln:

Johanna FrändénZlatan IbrahimovićJennifer Wegerup

MH

Magnus Helander


Resumé har tidigare skrivit om äventyren för Sportbladets Zlatan-reporter Jennifer Wegerup som nu, precis som Zlatan, bytt Milano mot Paris.

Nu trappar Sportbladet upp sin Zlatan-bevakning genom att även låta Johanna Frändén hårdbevaka den svenska storstjärnan.

Johanna Frändén hade bud från konkurrenten Expressen, men Sportbladet lockade henne kvar genom att erbjuda Zlatan-bevakning. Johanna Frändén bevakade Zlatan på plats i Barcelona för några år sedan då han spelade i Barça.

–  Zlatan är hetare än någonsin, vilket blev tydligt i samband med den  uppmärksammade flytten till storsatsande klubben Paris Saint-Germain.  Därför utökar vi bemanningen till två reportrar. Både Jennifer Wegerup  och Johanna Frändén har vana av att punktmarkera Zlatan och tillsammans  blir de ett oslagbart team, säger Håkan Andreasson, chef på Sportbladet.

Hur har ni råd med det här?
– Jag har en budget och gör prioriteringar. Vi har ju tidigare haft Johanna Frändén i Barcelona, och nu flyttar vi henne till Paris helt enkelt.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev