Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Ulf Skarin blir ny chefredaktör på Veckans Affärer

Publicerad: 15 november 2012, 12:18

Ulf Skarin.

Foto: Pressbild.

Ulf Skarin blir permanent chefredaktör på Veckans Affärer efter Pontus Schultz som omkom i en olycka i slutet på sommaren.


Ämnen i artikeln:

Veckans AffärerUlf Skarin

– Saknaden efter Pontus är stor, men en av hans mest kännetecknande  egenskaper var att alltid blicka framåt. Och den andan kommer även i  fortsättningen att känneteckna Veckans Affärer. Vi har precis dragit  igång en utveckling av både innehåll och form för att fortsätta vara  Sveriges mest angelägna affärsmagasin, säger Ulf Skarin i en kommentar.

Resumés chefredaktör Claes de Faire som varit tf chefredaktör under  hösten återgår som chef för Resumé Förlag AB, men kommer parallellt att  arbeta vidare med Veckans Affärer.

– Det har varit roliga men tuffa månader att vara chefredaktör för de  här bägge tidningarna. Ulf Skarin är en person jag lärt känna som en  duktig editionschef och som kommer göra ett strålande jobb som  chefredaktör, med möjlighet att lägga fullt fokus på VA. Jag kommer  bistå Ulf och övriga redaktionsledningen och leda arbetet med omgörning  av VA, säger Claes de Faire.

Vid årsskiftet kommer Resumé och Veckans Affärer att ingå i Bonnier  Business Press där Dagens Medicins chefredaktör Mikael Nestius är vd.

– Jag ser fram emot att få ta över ansvaret för Resumé och Veckans  Affärerfrån årsskiftet och på allvar få börja arbeta med både Claes de  Faire och Ulf Skarin. Det är två extremt kompetenta tidningsmakare som  jag kommer attlära mig mycket av.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Veckans AffärerUlf Skarin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.