Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Ung & Bortskämd-profil tar över bloggportal

Publicerad: 1 september 2014, 13:13

Daniel Paris blir redaktionschef för bloggportalen Spotlife. Portalen har expanderat i år och plockat in bloggare som Angelika Blick, Andreas Wijk och Viktor Frisk. Sajten har även nyligen relanserats.


Ämnen i artikeln:

Daniel ParisSpotlifeViktor Frisk

- Daniel har en lång erfarenhet inom såväl bloggväsendet som i mediebruset och vi är alla så spända på att se hur Spotlife kan expandera ytterligare med honom vid rodret, säger Aram Fili, vd på Spotlife i en kommentar.

Spotlife öppnade även undersajten Mode & Skönhet i samband med sin relansering – här bloggar Elsa Ekman, Madeleine Billman och My Blomqvist.

- Det känns spännande att få ansluta till ett så kreativt och duktigt gäng och det är en stor ära att få göra det som just redaktionschef också. Jag är väldigt peppad, säger Daniel Paris i en kommentar.

Daniel Paris delog i SVT:s dokusåpa Ung & Bortskämd och vann den under första säsongen (år 2010). Den andra säsongen gick 2012.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.