torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

United Screens hämtar säljchef från Epidemic Sound

Publicerad: 29 maj 2013, 10:28

Sanny Ekstrand Foto: Pressbild

Sanny Ekstrand värvas som en av två försäljningschefer till United Screens. Han kommer att ansvara för bland annat reklam, innehållssamarbeten och sponsorskap på United Screens program och kanaler.

Ämnen i artikeln:

United ScreensMediaMedier

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


– Jag har följt och arbetat med utvecklingen av traditionell tv och play-tv, därför är det extremt spännande att nu få arbeta med symbiosen där emellan. Jag har upplevt liknande skiften i medielandskapet tidigare och jag är övertygad om att jag kommer kunna bidra till den här resan. Hittills har vi bara skrapat på ytan och jag vet att vi kommer fortsätta se en extremt stark tillväxt inom det här området framöver, säger Sanny Ekstrand, tillträdande försäljningschef på United Screens.

Han kommer senast från Epidemic Sound där han jobbat med bearbetning, planering och struktur i den globala utvecklingen kring företagsförsäljningen. Innan dess har Sanny Ekstrand arbetat med försäljning på Swilkenbridge Group i åtta år där han bland annat haft uppdrag som försäljningschef för TV4:s Digitala Medier och ansvarat för uppstart och löpande försäljning av TV4:s nischkanaler. Han har en bred erfarenhet av försäljning inom media, och han har arbetat med både fackpress, morgonpress, TV, webb och mobilt.

– Sanny är en perfekt matchning för att kunna ta tillvara på mediebyråernas idéer och hjälpa dem att skapa en plattform där de kan få utväxling för sin kreativitet och sina kunders önskemål, säger Stina Honkamaa, tillträdande vd på United Screens.

United Screens AB grundades april 2013 av Stina Honkamaa, Malte Andreasson, Oscar Höglund och Jan Zachrisson. Bolaget ägs av grundarna och Bonnier Growth Media. Bolaget arbetar tillsammans med mediebolag, produktionsbolag och upphovsrättsinnehavare för att förlänga livsstiden och intäktströmmen för deras innehåll. United Screens programutbud kommer att bestå av nya egenproducerade program, direktsändningar, nyheter, serier, podcasts, trailers, biofilmer samt program från traditionell TV.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev