Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Universitetsmedia-gruppen öppnar Stockholmskontor

Publicerad: 21 september 2018, 07:47

Joachim Dannapfel, Robert Bryhn, Louise Björnson, Ivan Daza

Foto: Ola Jacobssen

Universitetsmedias nationella säljkontor öppnar upp i Stockholm för att möta ett ökande behov från kunder och mediebyråer.


Ämnen i artikeln:

Robert Bryhn

Universitetsmedia har sedan tio år tillbaka fokuserat på att sälja kommunikationstjänster till studentrelaterade verksamheter som kårer, studentrelaterade företag och högskolecaféer. Nu öppnar man upp ett nytt nationellt säljkontor i Stockholm och knyter till sig tre nya medarbetare som ska leda kontoret.

De nya medarbetarna är Louise Björnsson, Ivan Daza och Joachim Dannapfel.

– Efterfrågan på medier som når attraktiva nischade målgrupper växer, och där har vi flera unika lösningar mot unga vuxna och studenter. Därför öppnar vi upp i Stockholm och etablerar en senior rådgivande nationell säljgrupp för annonsörer och mediebyråer, säger Robert Bryhn, vd för Universitetsmedia-gruppen Sverige AB

Universitetsmedia-gruppen har ungefär 50 anställda på tre kontor runtom i Sverige. Nyligen inledde bolaget även ett samarbete med Google Europa.

– Med vårt nya Stockholmsteam Louise, Ivan och Joachim ombord har vi lyckats hitta precis de härliga nyckelmedarbetare vi tror kommer hjälpa oss till nästa nivå, som delar våra värderingar, glädje och energi. Alla tre sitter på kunskap som hjälper oss att växa och utvecklas. Förra året omsatte vi 37 miljoner och om det här året fortsätter i samma takt blir det närmare 50 miljoner. Tillväxt kräver investeringar och vi gasar järnet, fortsätter Robert Bryhn.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Robert Bryhn

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News