tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Uthängd som pedofil på nätet

Publicerad: 14 mars 2011, 09:08

Imorgon släpps ”Den motvillige monarken” på pocket. I den nya upplagan finns nyskrivet kapitel som beskriver reaktionerna och smutskastningskampanjen mot författarna efter publiceringen.

Ämnen i artikeln:

Thomas SjöbergDen motvillige monarken

CS

Christian Ström


Thomas Sjöberg.

Expressen publicerar idag utdrag ur det nyskrivna kapitlet i boken ”Den motvillige monarken”. I samband med att boken ges ut på pocket   beskriver författarna bakom boken Thomas Sjöberg  och  Deanne Rauscher de reaktioner boken fått och den hämnd som de uppger att de blivit utsatta för.

Deanne Rauscher säger till Expressen att hon är chockad över vad hon beskriver som en organiserad smutskastningskampanj mot henne. Hon har bland annat anklagats för att ha organsierat sexorgier på det familjehem för utsatta flickor som hon drivit tillsammans med sin sambo.

Thomas Sjöberg skriver i det nya kapitlet att han varit tvungen att anlita livvaktsskydd på grund av ryktesspridingen om honom. Han ska bland annat ha fått ett anonymt brev där avsändaren lämnat en nedsättande illustration och skrivit ”Hej vi har hängt ut dig som pedofil på nätet. Tryckfriheten du vet”.

Thomas Sjöberg uppges också anklaga den före detta rikskriminalschefen Tommy Lindström för att ha avslöjat identiteten på två av författarens källor i boken för kungens vänner.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev