Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Väder första projektet för TV4 och Expressen

Publicerad: 17 juni 2009, 08:01

Idag lanseras Väderkanalen.se. Projektet är det första steget i det nya samarbetet mellan TV4 och Expressen där de samordnat sina nätverksamheter.


Ämnen i artikeln:

ExpressenTV4

I satsningen ingår sajten Väderkanalen.se, en mobiltjänst, tv-programmet Väderkanalen i TV4 och en ny väderdel i Expressens papperstidning.
Väderkanalen.se, som lanseras idag, ersätter de båda bolagens tidigare vädersajter.

– Väderkanalen erbjuder de väderintresserade allt de behöver veta om vädret, både på sajten och i tv-programmet. Hur blir vädret den närmaste timmen och de kommande dagarna? Svaren finns både på sajten och i tv-programmet, där också TV4:s populära meteorologer medverkar med bloggar, svarar på tittar- och läsarfrågor och visar den senaste prognosen, säger Kajsa Ericson, chef TV4Vädret och Väderkanalen.se, i ett pressmeddelande.

Väderkanalen.se kommer att erbjuda prognoser via tv, rörlig grafik, radar, satellit och text. Dessutom satsar de båda bolagen på att kanalen ska kunna ses i mobilen. Där ska besökare kunna få väder baserat på positionering.

Linda Fagerlind

Ämnen i artikeln:

ExpressenTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.