Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Välkommen till nya Resume.se!

Publicerad: 30 juni 2015, 07:31

Resume.se har fått en ny kostym. Den nya sajten är anpassad för alla plattformar med särskilt fokus på mobilen.


Ämnen i artikeln:

Resume.seResumé

Resumés tidigare sajt lanserades år 2011 och flyttades då över till Episerver 6. Natten till tisdagen kom vår nya sajt som du just nu läser på, och den ligger på plattformen Episerver 8.

Syftet med den nya sajten är att göra Resume.se snabbare, mer lättnavigerad och bättre anpassad för mobila enheter. Sajten är numera fullt responsiv.
– Självklart har vi också tänkt mycket på delningsmöjligheter i sociala medier, säger Johanna Björnholm som är webbansvarig på Resumé.

Hur kommer läsarna att märka skillnad?
– Skillnaden kommer att märkas främst med en modernare design och nya snygga funktioner som till exempel i artikelvyn, med en läslista som byggs upp beroende på ämnen. Sajten är "browse-vänligare" och det ger en bättre läsupplevelse med tydligare innehåll.

Det är digitalbyrån Oakwood Creative Digital Agency som har tagit fram den nya designen och front end-funktionaliteterna. Den tekniska utvecklingen står Disco Works för.
– Vi presenterar den här nya sajten för våra läsare i dag. Vi hoppas kunna ge dem en ännu bättre upplevelse av Resumé. Vi arbetar hela tiden med att bli bättre på alla plattformar. Den digitala utvecklingen går rasanade fort och ställer allt högre krav på oss. Den här lanseringen är bara ett steg på vägen, säger Resumés chefredaktör Claes de Faire.

– Jag hoppas att våra läsare kommer att bli kompisar med den nya sajten under sommaren, och jag tar tacksamt emot alla förslag på förbättringar. Vårt team, lett av Johanna Björnholm, har gjort ett strålande jobb och jag är väldigt nöjd med insatsen.

Vad tycker du om nya Resume.se? Hör gärna av dig till oss med feedback.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Resume.seResumé

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.