Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Vårt Nya Förlag och Olle Appelberg startar tidningsförlag

Publicerad: 8 november 2012, 15:02

Vårt Nya Förlag och Olle Appelberg investerar i ett nytt hälftenägt bolag, VNF Creative Publishing. Bolaget kommer att vidareutveckla VNFs portfölj med konsumenttidningar, men även satsa på internationella affärstidningar, kundtidningar, digitala medier och event.


Vd för bolaget blir Kambiz Javadinia, som på några år har byggt upp Vårt  Nya Förlag och dessförinnan drog igång Plaza Magazine Middle East i  Dubai.

– Det här ska bli spännande och jätteroligt. Vi har båda en  internationell plattform men kommer från helt olika håll inom  publishing.  Kambiz har gedigen erfarenhet av att etablera framgångsrika  konsumenttidningar. Han har en förmåga att knyta till sig duktiga  säljare. För min del har jag haft redaktionell utveckling,  internationella kundtidningar och business to business som specialitet,  säger Olle Appelberg i en kommentar.

Olle Appelberg blir arbetande styrelseordförande i VNF Creative  Publishing. Han har tidigare byggt upp kundtidningsbolaget Appelberg  Publishing Group från grunden, etablerat en internationell konsultgrupp i  London och är en av grundarna till venturebolaget Coach & Capital.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.