Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Värvet International” – född ur frustration

Publicerad: 2 april 2014, 09:50

Kristoffer Triumf.

Foto: Fredrik Karlsson.

Kristoffer Triumf startar en internationell version av succépodden Värvet. Där ska stora internationella gäster intervjuas. – "Värvet International" föddes ur frustrationen över att vänta och min nyfikenhet på USA, säger Triumf, som tar hjälp av välmeriterade redaktören Christina Jeurling Birro.


Ämnen i artikeln:

Kristoffer TriumfVärvet

– Jag kände att jag ville sätta igång ett eget projekt istället för att gå och vänta på projekt som aldrig blev av. Jag gillar att utmana mig själv och att göra det som känns lite svårt. "Värvet International" föddes ur frustrationen över att vänta och min nyfikenhet på USA. Genom mina intervjuer kommer jag sakta lära känna ett land som jag kanske aldrig kommer förstå fullt ut, förklarar Kristoffer Triumf i ett pressmeddelande.

För att uppnå sina drömmar har Kristoffer Triumf anlitat redaktören Christina Jeurling Birro, som bokat internationella gäster till program som ”Skavlan”, ”Dabrowski” och ”Sen kväll med Luuk”.

I ett av avsnittena intervjuar Kristoffer Triumf den legendariska regissören, manusförfattaren och producenten Larry Charles, som bland annat arbetat med den klassiska komediserien "Seinfeld" och de tre Sacha Baron Coen-filmerna "Borat", "Brüno" och "The Dictator".

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Kristoffer TriumfVärvet

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.