Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Vd-byte på DirektPress i Stockholm

Publicerad: 30 oktober 2014, 11:32

Några av tidningarna som Jonas Irebjörk blir vd för.

Jonas Irebjörk sa nyligen upp sig som försäljningschef efter bara sex månader. Nu blir han vd för DirektPress Stockholms sex innerstadstidningar.


Ämnen i artikeln:

DirektpressUNT

Jonas Irebjörk, med bakgrund inom Bonnier, fick inte tillvaron att fungera med pendlingen mellan Stockholm och Uppsala under sin period på UNT.

DirektPress-titlarna som han nu blir vd för är Östermalmsnytt, Södermalmsnytt, Vi i Vasastan, Vårt Kungsholmen, Tidningen Årsta/Enskede, Tidningen Liljeholmen/Älvsjö.

Han efterträder Carina Rydberg som ska ”fokusera på fortsatt effektivisering och utveckling av adm- och IT-systemen för hela DirektPress”.

– Det skall bli enormt inspirerande att jobba i  Stockholm igen och fortsätta uppdraget att skapa mer plats för DirektPress på den lokala
marknaden i Stockholms innerstad och samtidigt behålla och utveckla den redaktionella kvaliteten, säger Jonas Irebjörk i ett pressmeddelande.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

DirektpressUNT

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.