Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Veckans Affärer stöps om – blöder miljoner

Publicerad: 29 augusti 2013, 12:39

Chefen för Bonnier Business Press, Mikael Nestius, höll stormöte idag, torsdag och kom med tuffa besked för Veckans Affärer. Tidningen ska stöpas om och kostnadsbesparingar är att vänta. Veckans Affärer blir heller inte en del av den kommande fusionen mellan bolagen inom Bonnier Business Press: – Vi ska sätta oss ned och få fram en plan för hur VA ska bli lönsamt. VA har ju ändå en stabil bas med fullbetalande prenumeranter, säger Mikael Nestius.


Ämnen i artikeln:

Veckans AffärerBonnier Business PressMikael NestiusUlf Skarin

Bonnier Business Press höll ett större möte idag om verksamheterna inom affärsområdet, där bland annat tidningarna Dagens Medicin, Resumé och Veckans Affärer ingår.

Mikael Nestius kom tuffa besked till personalen på VA som blöder mångmiljonbelopp:

– Rekonstruktionen följer vår plan, men vi har fattat beslutet att vi inte ska ha med Veckans Affärer, säger Mikael Nestius.

Han meddelade i stället att man ska sätta sig ned för att få fram en plan för hur VA ska kunna bli mer lönsamt. Här ingår också att se över kostnadsbiten. Besparingar är att vänta med andra ord:

– Jag har lovat VA att komma med besked inom allra helst två veckor, säger Mikael Nestius.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.