Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Veckans Nu och Hänt Bild blir en tidning

Publicerad: 12 april 2017, 07:10

I maj slås Veckans NU och Hänt Bild samman till en tidning. Den nya tidningen får moderniserad design som passar den unga målgruppen.


Ämnen i artikeln:

Aller Media

Tidigare har Veckans NU och Hänt Bild kommit ut varannan veckan.  så blir det även i fortsättmingen  men nu förpackad i en och samma produkt.

– I den sammanslagna tidningen har våra två välkända varumärken fått en ny fräsch paketering. Innehållet bjuder på ett maxat utbud av bilder, intervjuer, stiltips, reportage, vimmel, hemma hos-besök hos de största stjärnorna i världen, alltsammans paketerat av vår Hollywood-redaktion som är experter inom området, säger Tobias Wixtröm, chefredaktör för Hänt-varumärkena.

Båda varumärkena kommer att finnas representerade på omslaget av tidningen, som kommer att ges ut på veckobasis och omfatta 80 sidor med fokus på internationella superstjärnor. Det första sammanslagna numret kommer ut i butik den 18 maj.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Aller Media

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.