Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Veckorevyns marknadschef till Readly

Publicerad: 21 januari 2014, 09:50

Annika Ismarker och Richard Feigin

Annika Ismarker, som lämnade jobbet som marknadschef för Veckorevyn förra året, går nu till Readly nordisk marknadschef


Ämnen i artikeln:

VeckorevynReadly

Annika Ismarker var marknadschef för Veckorevyn mellan 2008 och 2013. I den rollen arbetade hon mycket med sociala medier och digitala kanaler. Hon belönades med Tidskriftspriset från Sveriges Tidskrifter år 2009 för arbetet med VeckoRevyns lojalitetsprogram. Före Bonnier Tidskrifter och VeckoRevyn arbetade hon som marknadsansvarig på IDG.

– Jag älskar magasin och brinner för tidningsbranschen. Att få fortsätta jobba med branschen men på ett nytt och digitalt sätt är otroligt roligt. Readly är en fantastik tjänst som jag har känt till sedan starten och att få vara med i ett så här relativt tidig skede är utmanande och spännande, säger Annika Ismarker.

Readly har också rekryterat Richard Feigin från mobiloperatören 3 och en befattning som product manager internet & partner services. Han kommer nu att arbeta i Readly Internationals globala organisation för att etablera kommersiella samarbeten med partnerföretag runt om i världen.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

VeckorevynReadly

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.