Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Verkligen Malmös dag"

Publicerad: 8 november 2010, 13:33

Söndag. Skytten som har härjat i Malmö är gripen och Malmö FF ror hem SM-guldet i fotboll. Staden dominerade nyhetsflödet under helgen.
– Vi hade kunnat fylla tre förstasidor, säger Karin Zillén, nyhetschef på Sydsvenskan.


Ämnen i artikeln:

MalmöSydsvenskan

Höstens följetong är ”lasermannen” som har satt skräck i Malmö. Men i lördags kväll greps en person som är på sannolika skäl misstänkt för dåden.

På söndagen var det dags för sista omgången i allsvenskan och Malmö FF spelade hem guldet framför den skånskan rivalen Helsingborg.

– Det var verkligen Malmös dag. Först genombrottet i utredningen och sen guldet. Det känns helt fantastiskt! Vi hade kunnat fylla tre förstasidor, säger Karin Zillén på Sydsvenskan.

För att klara bemanningen fick Sydsvenskan kalla extrapersonal och stuva om bland reportrarna för att klara bevakningen.

– Jag vet inte om jag har varit med om att det har hänt så mycket på en och samma dag lokalt här i Malmö. Även om Malmö är en stad där det alltid händer mycket, tror jag inte att det har varit så här mycket tidigare, med två saker som dominerade så fullständigt, säger Karin Zillén.

Hur fortsätter ni bevakningen idag?

– Idag följer vi guldfirandet och ett antal olika spår i gripandet. Det blir fortsatt mycket om båda händelsen, säger hon.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

MalmöSydsvenskan

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.