Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Vi är jättenöjda med hennes start”

Publicerad: 10 april 2012, 12:14

Carola har medvind i bloggandet.

Foto: Carl-Johan Söder/SVT.

I förra veckan hade Carola bloggpremiär på tidningen Mamas sajt. Enligt Mama har det gått över förväntan. – Vi är jättenöjda över hennes start hos oss, säger Robert Brännström webbchef på Bonnier Tidskrifter.


Ämnen i artikeln:

MamaCarolaCarola Häggkvist

Carola Häggkvist, som själv tog initiativet till bloggen, ska bland annat skriva om sin adoption av ett Sydafrikanskt barn.

–Vi är jättenöjda över hennes start hos oss på Mama.nu. Det här är en person som inte bloggat tidigare, och när man följt henne dom första dagarna är resultatet långt över förväntan: engagerade och personliga texter av högsta kvalitet. Och mottagandet i läsekretsen har varit väldigt kul att följa, positiva tillrop och varma välkomnanden hela vägen, säger Robert Brännström till Resume.se.

Hur går det trafikmässigt?
–Där är vi också väldigt nöjda och det är tydligt att hon engagerar. Vi ser samarbetet med alla profilerade bloggare som långsiktiga engagemang och det gäller även i samarbetet med Carola.

Robert Brännström vill inte särredovisa bloggarnas trafik.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

MamaCarolaCarola Häggkvist

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.