Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Vi är otroligt glada över siffrorna”

Publicerad: 17 februari 2012, 11:33

Amanda Schulman och Hannah Widell i webb-tv-programmet ”På middag hos Hannah & Amanda”.

Foto: Aftonbladet.

Tv-systrarna Amanda Schulman och Hannah Widell gör succé med sin nya sajt och programserie på Aftonbladet.se. Första avsnittet av ”På middag hos Hannah & Amanda” har över 80 000 videovisningar sedan i onsdags. – Vi är så otroligt glada över siffrorna, säger Amanda Schulman till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Amanda SchulmanHannah WidellPerfect Day

Amanda Schulman och Hannah Widell som lämnade sina chefstjänster på Mastiff för det egna produktionsbolaget Perfect Day har hittat rätt med den nya storsatsningen "C/O Hannah och Amanda" på Aftonbladet.se.

Med en sajt, bloggar och ett webbtv-program bjuder profilerna in publiken till sina hem och sina liv i ett nytt livsstilsprojekt – "C/O Hannah och Amanda".

Det första avsnittet av webb-tv-programmet ”Middag hos Hannah & Amanda” med kända gäster hade premiär i onsdags. Programmet gästades av Thomas Bodström och Camilla Läckberg.

–      Det gick över förväntan. De bjöd verkligen på sig själva, säger Amanda Schulman som är mycket nöjd med hela konceptet.

–      Det är helt fantastiskt att man satsar så hårt och gör en riktig tv-produktion, för webben. Tidigare har man gjort många studioprogram. Nu satar man lika hårt som om det vore traditionell tv.

Programmet produceras av Amanda Schulmans svåger Calle Schulman på produktionsbolaget Hard Hat. I nästa veckas avsnitt är Christer Sandelin och Pernilla Wahlgren gäster.

I dag är det även premiär för Amanda Schulmans och Hannah Widells podcast.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.